a „CO-Branding” szellemisége

A “CO-Branding” lényege abban rejlik, hogy a különböző márkanevek azonos platformon való megjelenése pozitív hatást gyakorol egymásra. A B2B szektorban különösen előnyös, ha egy vállalat bemutatja azokat a megbízható és minőségi beszállítókat és szolgáltatókat akik a teljesítménye mögött állnak, ezzel is bizalmat ébresztve a piacban. A partnerként való megjelenés pedig tovább erősíti a két vállalat között fennálló kapcsolatot.

ELŐNYÖK A PARTNEREK SZÁMÁRA

A BESZÁLLÍTÓINAK ALAPVETŐEN KÉT LEHETSÉGES ÚTJA VAN A NÖVEKEDÉSHEZ / TERJESZKEDÉSHEZ:

  • piaci részesedést nyer a vetélytársaitól (költséges és időigényes)
  • ápolja a meglévő üzleti kapcsolatait és támogatja azok piaci bővülését

ÜZLETI KAPCSOLAT ERŐSÍTÉSE:

  • Megbízóink a kiadványokkal célirányosan szólítják meg az újabb üzleti partnereket, valamint céltudatosan kívánják növelni a piaci részesedést => ezen szinergia mentén a hirdető partnerek is profitálnak a megnövekedett rendelési volumenböl.
  • Kimagasló ár/érték arány: egyetlen beruházással partnere több évig hirdetheti magát a terjesztési területen, közel az Ő célcsoportjához.
  • Nagy elérhetőség: a kiadványokat szokásosan a mindennapi üzletmenetben használják, így Ön saját magának és az Ön üzleti partnerének is végez promóciót egy hirdetés formájában.
  • Hatékony terjesztés: a célirányos felhasználás miatt alacsony a szórási veszteség.
  • A gregsom nem csupán hirdetési helyet kínál a partnerek számára, hanem igény szerint el is készíti azokat. A projekt során elkészült hirdetések felhasználói jogai a hirdetőket illetik meg, beleértve azok magas felbontású verzióit is, így ezeket a jövőbeni marketing céljaikra korlátlanul felhasználhatják.
  • Egy ügyfél kiadványában való megjelenéshez megfelelő teljesítmény és maga az elégedett ügyfél szükségeltetik, így a cég számára az biztosítja a legnagyobb marketing értéket, hogy egy olyan cég mond róla pozitív véleményt és ajánlja őt, aki az ő termékeit és szolgáltatásait már igénybe vette és azzal elégedett volt.